Anderen over Maya

“Maya is een hele fijne en flexibele instructrice, die elke les weer opnieuw samen met je gaat onderzoeken waar de uitdagingen van/tussen jou en je paard liggen. Met bakkenvol geduld en positieve energie laat ze je dingen inzien en ervaren waar je eerder nooit bij stil hebt gestaan, maar die uiteindelijk enorm logisch blijken, waardoor je na elke les weer nieuwe handvatten hebt om in je eigen trainingen mee verder te werken.” — Carmen

“De lessen met Maya zijn in 1 woord top! Ik heb zoveel geleerd over mijn paard en mezelf. Ze legt alles uit op een duidelijke en rustige manier. Ze kijkt ook echt naar wat je paard fysiek aankan en pusht nooit verder dan wat op dat moment mogelijk is. Ze legt alles met structuur uit zodat het duidelijk en behapbaar blijft. Ze kijkt ook naar je houding tijdens werken op de grond en tijdens het rijden, ik ben hierdoor enorm gegroeid met mijn paard en weet wat ik moet doen om mijn paard fysiek en mentaal te helpen. Na een les kon ik op mezelf oefenen en wist ik waar ik op moest letten zodat we elke les een stapje verder konden gaan en ik niet bleef hangen op 1 oefening. Lessen worden afgestemd op het tempo van jezelf en je paard zodat je niet overweldigd wordt met teveel informatie in 1 keer.” — Tess

“Maya is een gedreven persoon. Als ze ergens in gelooft of iets wil dan gaat ze er vol voor!” — Saskia

“Ik heb Maya leren kennen als een leergierige, gedreven en intuïtieve vrouw met een groot hart voor mens en dier. Ze deelt graag haar ervaringen om anderen te helpen. Niet alleen je paard is in goede handen bij haar, maar ook jij (wij) zelf ook.” — Jolanda Linders (bewustzijnsmentor HSP)

“Maya is een geweldig mens die precies weet hoe je op een prachtige manier heel mooi kan samenwerken met je paard. Daarbij voelt Maya alles precies goed aan en werkt zij op een hele ontspannen manier — Carin

“Soms gesloten en tegelijkertijd een open boek, soms zakelijk maar toch altijd warm, Maya heeft vele kanten. Zij is zeer integer; Ik zou mijn diepste geheimen aan haar toevertrouwen.” — Maaike

“Maya is altijd eerlijk in doen en laten. Ik leer ontzettend veel van haar en haar inzet om me te helpen op alle mogelijke gebieden is geweldig.” — Ad

“Als ik naar Maya kijk zie ik een zelfbewuste vrouw met het hart op de juiste plaats” — Leroy Naarden (coach)

“Maya kan niet alleen heel goed paardrijden, ook haar lessen (op of naast het paard) zijn heel fijn. Heel bijzonder hoe ze paard en ruiter zo goed weet aan te voelen.” — Polonia

“Vertaler-tolk “paard-mens” en andersom, dat is de gave van Maya. Zij kan perfect inschatten en aanvoelen wat het paard wil overbrengen en waar we als eigenaar/ruiter vaak erg blind voor zijn. Maar ook verwoorden wat het effect van onze eigen energie, uitstraling en lichaamshouding is op onze omgeving kan ze perfect; Op een manier die je begrijpt en herkenbaar is zodat je er ook echt mee aan de slag kan.” — Karen

“Maya is een ontzettend gepassioneerd en lief persoon met haar hart op de juiste plaats.” — Marije