Workshop Non – verbale communicatie

Op zaterdag 10 september 2022 organiseren Maya Smans – bewustzijnscoach voor mens en paard – en Lonneke Kroon – company coach met inzet van paarden – een dag met als thema: Non-verbale communicatie

Tijdens deze dag geven wij jou meer inzicht in jouw eigen non-verbale communicatie.

Communicatie bestaat voor een groot deel uit non-verbale handelingen en uitdrukkingen. In het werken met paarden, maar ook in het goed communiceren met mensen is bewustzijn van je non-verbale communicatie van groot belang!

Tijdens deze dag word je bewuster van je non-verbale communicatie. We leggen uit wat non-verbale communicatie allemaal in houdt.

Hoe jij het kan gebruiken in de communicatie met je paard of andere mensen. In de samenwerking met je paard levert dit een krachtige sterke band op.

Als jij uitstraalt wat je zegt, ben je op een natuurlijke manier aan het communiceren en kom je krachtiger en zelfverzekerder over.

Samenwerking met paarden

Het paard is een natuurlijke metafoor en confronterende collega wanneer het gaat om communicatie. De training is daarmee uitermate geschikt voor mensen die hun communicatie skills met hun paard of met andere mensen willen verbeteren.

Praktisch

  1. Datum: Zaterdag 10 september 2022
  2. Tijd: 09.30 – 16.00 uur
  3. Locatie: Enerqui coaching, Sint Janstraat 128 Sprundel (tussen Breda en Roosendaal)
  4. Investering: 150,- incl. BTW
  5. Er zijn paarden op de locatie beschikbaar!
  6. Verzorging: de gehele dag is er koffie/thee/fris beschikbaar. Tevens wordt er een vegetarische soep verzorgd en is er handfruit beschikbaar. Aanvullende lunch en broodjes dien je naar eigen wens mee te brengen i.v.m. ieders allergiewensen.
  7. De algemene voorwaarden van Maya Smans en Enerqui zijn van toepassing. Ook dien je op de dag zelf op de hoogte te zijn van de richtlijnen rondom veilige omgang met paarden.

Over Maya Smans

Maya Smans (mayasmans.nl) is instructrice, gespecialiseerd in het trainen van fysieke en mentale balans. Zij heeft o.a. een achtergrond in de revalidatie, gedragsproblemen, communicatieproblemen bij paarden, van waaruit zij haar eigen methode heeft ontwikkeld met als basis wederzijds respect en vertrouwen.

Over Lonneke Kroon

Lonneke is company coach en eigenaar bij Enerqui. Ze heeft 10 jaar werkervaring in het bedrijfsleven en is gefascineerd door (in)congruentie binnen organisaties. Met haar paarden verzorgt ze impactvolle coachtrajecten rondom leiderschap, teamwerking, merk coaching en organisatiecultuur met prettiger en succesvoller werk als resultaat.