Workshop Mens en Paard 31 augustus

Workshop Mens & Paard 31 augustus

Velen van ons willen graag een hechte band met ons paard, samen werken en samen genieten. Communicatie en elkaar begrijpen is daarvoor noodzakelijk. Vele trainingsmethodes en manieren zijn er te vinden om tot dit resultaat te komen.

Maar welke manier is nu het effectiefste, efficiëntste of het prettigste voor mijn paard en mezelf?

Deze vragen stellende kom je wellicht tot de vraag: Hoe leert een paard eigenlijk? Daarover gaan we het o.a. hebben tijdens deze workshop.

 “Hoe kan dat nou, bij mijn instructeur doet mijn paard het wel en bij mij niet” Heb jij dit ook weleens ervaren? En hoe kwam het?

Hoe bewust ben jij je van je lichaamstaal, voer jij je intentie uit, of blijft het slechts bij een poging?

De lichaamstaal van de mens is heel veel zeggend, in het dagelijks leven, maar ook in de communicatie naar onze paarden toe. In deze workshop gaan je bewuster worden van je lichaamstaal en krijg je tools om deze in te zetten in de communicatie met je paard. Op speelse wijze gaan we onze lichaamstaal oefenen in de praktijk (geen paard benodigd).

De workshop mens en paard sluit perfect aan op de workshop paard en taal. En biedt een completer inzicht van de communicatie tussen paard en mens.

Tijdens deze workshop gaan we in de theorie verder in op het leervermogen van het paard, oftewel Hoe leert een paard?

 Vervolgens gaan we in praktijk spelen met de lichaamstaal van mensen, zodat je bewuster wordt van je lichaamstaal, zodat je dit thuis met je paard in communicatie kan gaan toepassen.

 We ronden de dag af met een demonstratie van Maya zelf.

 Praktisch

Datum:          zaterdag 31 augustus 2019

Tijd:               13.00 – 17.00 uur

Locatie:        Rucphen

Kosten:          €50,- pp incl. koffie en thee en lekkers

Eerder dit jaar de workshop Paard-en-Taal gevolgd dan ontvang je 15% korting op de workshop Mens/Paard-en-Taal